SAMANYOLU

SAMANYOLU

GENEL KÜLTÜR
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Ton Balığı Ezmesi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 6067
Kayıt tarihi : 14/07/09

MesajKonu: Ton Balığı Ezmesi   Cuma Mart 08, 2013 1:15 pm




Malzemeler:
1 kutu ton balığı konservesi
1 küçük sarımsak
1/2 adet limon suyu
250 gr. peynir
1 çorba kaşığı maydanoz
3 adet zeytin
domates
tuz
portakal dilimleri
karabiber
Hazırlanışı:
Tonbalığı konservesinin yağını süzün. Küçük doğranmış soğan veya ezilmiş sarımsağı ilave edin. Limon kabuğu rendesi ve yarım limon suyu ekleyin. Krem peyniri karışıma ilave edin.

Tuz ve karabiber serpin. İnce kıyılmış maydanozu da ekleyip karışımı içi boşaltılmış limon veya domatese doldurun.

Üzerini ortadan ikiye kestiğiniz zeytin ve portakal dilimleri ile süsleyin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://samanyolu.yetkinforum.com Hatta
 
Ton Balığı Ezmesi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAMANYOLU :: MUTFAĞIN DÜNYASI-
Buraya geçin: